Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.


Het doel van DeepFocus is om jongeren door middel van sport te begeleiden in het verbeteren van vaardigheden die niet alleen bruikbaar zijn tijdens de sportactiviteit maar ook in privé situaties, op school en in de toekomstige werksituatie. Sport bevordert niet alleen een actieve en gezonde leefstijl. Volgens het programma Sport en bewegen levert sport een belangrijke bijdrage aan sociale en educatieve doeleinden zoals de ontwikkeling en weerbaarheid van kinderen, het leren over sportiviteit en respect, doorzettingsvermogen, zich richten op een verder gelegen doel, omgaan met tegenslagen.


Binnen al onze trainingen ligt de focus op gedragsverandering. We richten ons op competentieontwikkeling  door inzicht te geven, discipline, motivatie, relativeringsvermogen en humor.